Joy joy 221

Team

STRAFF is een team van ervaren HR consultants met elk een brede waaier aan expertise.

'Denken en Doen' is de aanpak die bij iedereen centraal staat.

West-Vlaanderen

HR experts West-Vlaanderen I
Onze HR Consultants werken in hoofdzaak inhouse bij onze klanten.

HR Business Partner I Dagelijks daagt de job me inhoudelijk uit en laat me telkens opnieuw kwaliteit nastreven. Dit is hetgeen waar ik altijd al naar op zoek was.

HR Business Partner I Werken vanuit een passie in een onderneming waar impact maken centraal staat, vat voor mij STRAFF samen. Blij dat ik elke dag mag helpen bouwen aan duurzame ondernemingen, met oog voor de mens.

HR Business Partner I Betrokkenheid, autonomie en vertrouwen. Met deze 3 kenmerken omschrijf ik mijn job bij STRAFF. Je krijgt een enorme voldoening van de nauwe samenwerking met de verschillende bedrijven. Ook al werken we op projectmatige basis, je voelt je nooit alleen door de continue bereikbaarheid van het team, die heel sterk samenhangt. De kers op de taart? De STRAFFe vrijdagen zijn de perfecte afsluit van de werkweek waar we tijd maken voor overleg, het delen van tips en tricks en een occasioneel gebakje.

HR Business Partner I Uitdagend, leerrijk en vol variatie zijn begrippen die van toepassing zijn als je werkt bij STRAFF. Dit op een zelfstandige manier met de juiste balans tussen vrijheid en begeleiding.

HR Business Recruiter I Werken in een warm team waar je elke dag impact kan maken op vlak van HR, een echte partnership kan vormen met bedrijven en kansen krijgt om jezelf te ontplooien. Dat is STRAFF, elke dag opnieuw!

HR Business Recruiter I Bij STRAFF word ik elke dag opnieuw uitgedaagd. Ik krijg de kans en de vrijheid om op mijn eigen manier het beste van mezelf te geven. Dankzij de duurzame band die je met klanten kan opbouwen, is elk project uniek!

HR Business Recruiter I Werken bij STRAFF is je schouders zetten onder uiteenlopende HR projecten. Je wordt vrijgelaten om op een creatieve en professionele manier de noden van de klanten te vervullen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dit is waarom ik mijn job graag doe!

HR Business Recruiter I Bij STRAFF krijg ik dagelijks kansen om mezelf te ontplooien als individu en om mijn kennis van HR verder te ontwikkelen. Dit met een perfect evenwicht tussen autonomie en ondersteuning van het team. De afwisseling in de projecten zorgt ook voor een leuke variatie in mijn takenpakket met de nodige uitdaging en voldoening tot gevolg.

HR Business Recruiter I Werken bij STRAFF betekent impact creƫren op het bedrijfsleven. Dagelijks verleg ik mijn grenzen en kom ik in contact met verschillende mensen. Bovendien krijg ik de kans vanuit STRAFF om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

HR Business Partner I

Oost-Vlaanderen

HR experts Oost-Vlaanderen I

HR Business Partner I Doordat je intern bij de klant werkt, maak je ook echt deel uit van hun team. Kwaliteit, authenticiteit, overleg en met dezelfde belangen naar je doel toewerken is wat ik ervaar bij elk project.

HR Business Recruiter I Bij STRAFF krijg ik de kans om bij uiteenlopende bedrijven diverse projecten te doen en mijn stempel te drukken. Variatie, impact maken en uitdaging in overvloed! Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wetende dat ik altijd kan terugvallen op mijn team.

84 A4045 lores web

Kom ons team versterken

Op zoek naar een job binnen HR waar kwaliteit en impact centraal staan, geef ons gerust een seintje.

Jobs