84 A4898 lores web

Team

STRAFF is een team van ervaren HR consultants met elk een brede waaier aan expertise.

'Denken en Doen' is de aanpak die bij iedereen centraal staat.

West-Vlaanderen

HR experts West-Vlaanderen I
Onze HR Consultants werken in hoofdzaak inhouse bij onze klanten.

HR Business Partner I Kiezen voor het start-up verhaal van STRAFF was een stap in het onbekende, maar één vol variatie, uitdaging en autonomie. Je krijgt kansen en je kan met je eigen inbreng projecten van A tot Z uitbouwen.

HR Business Partner I Dagelijks daagt de job me inhoudelijk uit en laat me telkens opnieuw kwaliteit nastreven. Dit is hetgeen waar ik altijd al naar op zoek was.

HR Business Partner I Werken vanuit een passie in een onderneming waar impact maken centraal staat, vat voor mij STRAFF samen. Blij dat ik elke dag mag helpen bouwen aan duurzame ondernemingen, met oog voor de mens.

HR Business Partner I Betrokkenheid, autonomie en vertrouwen. Met deze 3 kenmerken omschrijf ik mijn job bij STRAFF. Je krijgt een enorme voldoening van de nauwe samenwerking met de verschillende bedrijven. Ook al werken we op projectmatige basis, je voelt je nooit alleen door de continue bereikbaarheid van het team, die heel sterk samenhangt. De kers op de taart? De STRAFFe vrijdagen zijn de perfecte afsluit van de werkweek waar we tijd maken voor overleg, het delen van tips en tricks en een occasioneel gebakje.

HR Business Partner I Als HR Business Partner bij STRAFF krijg ik de kans om met de nodige kwaliteit en professionaliteit gevarieerde HR-projecten van A tot Z uit te werken. Hierdoor kan ik dagelijks én op lange termijn een meerwaarde betekenen ten opzichte van de klant én hun (toekomstige) medewerkers. Dit geeft me een enorme voldoening.

HR Business Partner I Uitdagend, leerrijk en vol variatie zijn begrippen die van toepassing zijn als je werkt bij STRAFF. Dit op een zelfstandige manier met de juiste balans tussen vrijheid en begeleiding.

HR Business Recruiter I Werken in een warm team waar je elke dag impact kan maken op vlak van HR, een echte partnership kan vormen met bedrijven en kansen krijgt om jezelf te ontplooien. Dat is STRAFF, elke dag opnieuw!

84 A4045 lores web

Kom ons team versterken

Op zoek naar een job binnen HR waar kwaliteit en impact centraal staan, geef ons gerust een seintje.

Jobs