Impakt 20240426 46
Over ons

Da's straff

STRAFF staat en gaat voor ervaring, efficiëntie en eerlijkheid. Onze aanpak is doelgericht en altijd helemaal op maat. Net omdat we weten hoe belangrijk hr is voor jouw groei, zijn we eerlijk en kritisch. We dagen jou en je team regelmatig uit, maar altijd in het belang van jouw organisatie.

Joy joy 170
Impakt 20240426 57

Zaakvoerster Nele heeft een jarenlange ervaring in werving en selectie. Ze “smijt” zich voor 100% en houdt ervan om processen op te zetten.
Ook collega-zaakvoerder Thomas is een doorgewinterde expert in hr en talentmanagement. Als strateeg zet hij graag de grote lijnen uit. 
Geen dure woorden voor ons, maar een heldere uitleg en concreet advies. Authentiek, to-the-point en met een échte meerwaarde. Een eigenschap die trouwens het hele bedrijf typeert.

Nele De Man
+32 473 572 200
nele@straff.be

Thomas Leenknecht
+32 475 781 923
thomas@straff.be

Team1 Impakt 20240426 71 Team1

Onze teams

Wij zijn denkers, doeners, durvers

STRAFF is een team van denkers en doeners. Durvers ook die initiatief nemen en nieuwsgierig zijn. Stuk voor stuk ervaren hr-consultants met elk een brede expertise binnen diverse hr-domeinen.

Ben jij de straffe durver die wij zoeken?

Op zoek naar een boeiende hr-job waarin jij de klanten een echte meerwaarde biedt? Waarin je impact hebt op het succes van onze opdrachtgevers? Ben je een denker, doener én durver? Iemand die de handen uit de mouwen steekt nog voor de vraag gesteld is?
Ontdek onze vacatures of stuur ons een spontane sollicitatie.

Nele & Thomas